22 Haziran 2010 Salı

Fil Dişi Palmiyeleri


Dün geceki Brezilya-Fil Dişi Sahilleri maçından sonra Harun'un blogumuza yollamış olduğu yazı... Paylaşıyoruz...

Palmiyeleri hepimiz heybetli ve güzel görüntüleriyle biliriz fakat düşününce yüksek maliyetlerine rağmen doğru dürüst gölge bile vermezler.
Turnuvadan önce kadrosuna baktığımızda bir futbol heybeti ve güzelliği beklerken, her seferinde bir tutam gölgeden bile mahrum kalıyoruz ne yazık. "Ericsson 628"li dönemlerden kalma yardımlaşmasız, başına buyruk bir futbola, Brezilya tarihinin bence en zayıf kadrosu ve oyunu ile bir de vuvuzela eklenince futbol yerine uyku ziyafeti çekiyordum ki arada goller engel oldu. Zaten maçı izlemeden skoru öğrenen birisi kesin çok şey kaçırdığını düşünür ama Fabiano'nun voleybolu ve Keita'nın artistik şovundan başka bir şey kaçırmamıştır halbuki. (kendisini BKM Mutfak ekibinde görmeyi arzu ediyoruz bu arada)
Bence Fil Dişili oyunculardan her takıma bir iki tane oyuncu iyi olur ancak üçten fazlası kesinlikle zarar. Hele bir de hepsinden bir takım olunca böyle ne idüğü belirsiz bir tablo ortaya çıkıyor.
Bu arada her sahile de palmiye kuşkusuz çok yakışıyor fakat hiç biri bir Sarıgerme'deki salkım-söğütün yerini tutamaz...

1 yorum:

Adsız dedi ki...

evet kesinlikle fil dişi fiyaskosu

Blog Widget by LinkWithin